Eilen oli laiska päivä! Ulkona paukkui -25 asteen pakkanen ja me suunnattiin maalle lihapatojen ääreen. Ruokaa on kyllä mukava laittaa itse, mutta on se vielä mukavampaa kun joku muu sen tekee. Tarjolla olikin leivinuunissa haudutettua hirveä! Nam!! En muista milloin olisin syönyt jotain niin hyvää!

Hirviä oli liikkunut myös kovasti tien varsilla. Oma huvitukseni automatkalla on katsella erilaisten eläinten jälkiä muuten koskemattomilla peltojen hangilla! 

Tänään ei ole ollut yhtä laiska päivä kuin eilen sillä tänään sain vihdoin ja viimein viimeisteltyä ennen joulua aloitetut huopatossut. Tossut on virkattu Novitan ohjeita hieman muunnellen ja lankana on huopanen. Huovutin tossut kahdesti 40 asteessa. Kohta pitääkin lähteä viemään tossut uudelle omistajalleen.

Tänään olisi myös tarkoitus ahertaa urakalla yhtä ikuisuusprojektia, jonka haluaisin valmiiksi ennen loman loppumista. Loman jälkeen aikaa on taas niin rajoitetusti. Aloitin mohairneuleen neulomisen varmaan jo marraskuussa ja tässä on kaikki mitä olen saanut aikaiseksi. Hiljaa hyvä tulee!!