On taas vierähtänyt aikamoinen tovi viime kirjoittamisesta. Erilaisia projekteja on taas vireillä. Koulunpuitteissa teen tällä hetkellä vuoritettua kevättakkia. Myös vauvojen runokylpy-projekti on käynnistynyt. Tänään on kuitenkin kouluvapaa ilta ja teinkin kokeiluja jutusta, jota olen jo kauan halunnut kokeilla. Elikkäs kokeilin miten muovipussit sulaa toisiinsa silitysraudan alla.

Hyvin ne näytti sulavan.

Päällimmäinen kuviollinen muovipussi on siis sellainen josta haluan jatkotyöstää jotakin ja nyt kokeilin lähinnä, että mikä väri sopisi sen taustalle ja kuinka monta kerrosta muoveja kannattaa laittaa päällekkäin.

Mielestäni oranssipohjainen kokeilu onnistui kaikin puolin parhaiten. Taidan kokeilla sulattaa koko loppu pussin niin ja saa sitten nähdä mitä siitä keksinkään.

Ja niille tiedoksi, jotka nyt kauhistuivat silitysrautani kohtaloa, muovipussien sulatus toimii niin, että leivinpaperin väliin laitetaan sulatettavat muovit, (väh. 2 kerrosta). Aloitetaan silittäminen pienellä lämmöllä ja lisätään lämpöä tarvittaessa. Ilmakuplia ei haluta muovikerrosten väliin. Käspaikan sivuilta löytyy yksityiskohtaisemmat ohjeet.