Blogikirjoittelu on jäänyt hieman vähäisemmälle viime aikoina. Opetusharjoittelu on vienyt aikani aika tarkasti. Nyt pahin on jo onneksi ohi. Päivitykseksi kuitenkin.. Tulossa on lankatöinä pipo ja huivi, vauvan tossut ja mitähän vielä. Pipo on itse asiassa jo valmis mutta en taida julkaista sitä enne kun huivikin on.

Sain tänään myös tehtyä kaavat villakangasjakkuun. Huomenna pitäisi lähteä metsästämään kangasta. Toivottavasti joku kiva kangas löytyisi heti ja pääsisin itse ompelutyöhön. Ompeleminen ei todellakaan ole minun juttuni. Viimeksi yritin kesällä tehdä itselleni mekkoa häihin.. Ei onnistunut!! Siskontytölleni tein tosin onnistuneen liivimekon. Se onnistui niin hyvin, että kummipoika väitti minun ostaneen sen kaupasta :D Nyt on onneksi ammattilaisia ympärillä joilta kysyä. 

 

Sain muuten Amerikan tädiltäni syntymäpäivälahjaksi Zapotec-intiaanien, 100% villasta kudotun pienen taulun, tai miksi sitä ikinä haluaa kutsua, seinävaate (?) Tuollainen työ olisi mielestäni täysin toteutettavissa vaikka vipukangaspuilla kouluissakin. Sen voisi integroida historiaan tai maantietoon ja intiaanien kulttuuriin.