Kun sää on noinkin synkkä ja sateinen, ei paljon ulos huvita mennä. Pakollisen pihan haravoinnin kävin tekemässä, ennen kuin alkoi satamaan enemmän. No toisaalta sekin oli ihan mukavaa puuhaa, kun tota pihamaata ei ole liikaa!

Tarkoitukseni oli tänään huovuttaa harmaa huopalevy märkähuovutuksella erästä projektiani varten. Enpä ollut tarkastanut villatilannettani ennen sitä. Jouduinkin harmikseni huomaamaan, että harmaata villaa ei ollut riittävästi. Ne villat vetivät kuitenkin niin kovasti puoleensa, että olihan sitä pakko jotakin tehdä!! No sitten otinkin esiin neulat ja superlonin ja aloin neulottamaan. Tuloksena tällä kertaa tämän näköistä.

 

Ukko saa kenties myöskin joskus vaatteet. Sovittelinkin jo jotain.

Nämä ovat nyt kolmannet kasvot, jotka teen neulahuovuttamalla. Rakastan puuhaa ihan valtavasti.  Olen vielä sellaisessa vaiheessa taitojeni kanssa, että en osaa sanoa millainen lopputulos on kun työn aloitan. Eli suunnitelmia on turha tehdä etukäteen. Toisaalta se hommasta tekeekin niin hauskaa!!

Ukon hiukset tein tavallisesta villalangasta. Kiinnitin ne myöskin huovutusneulalla. Hatun tein villalevystä, joka oli jäänyt yli eräästä toisesta työstäni.