Ihana Tallinnan lomamatka takana ja paluu arkeen näin perjantaina, niin tuntuu kuin olisi toooosi pitkä viikonloppu Lomaakin olisi vielä viikon verran jäljellä!! Eli elämä hymyilee.

Mutta tosiaan oltiin miehen kanssa kaksi yötä Tallinnan Vanhassa Kaupungissa ja voin sanoa, että vaikka siellä tulee muutaman kerran vuodessa käytyä, mutta nyt löysin ihan uuden Tallinnan. Aikaisemmin ollaan pyöritty vaan siinä ihan raatihuoneen torin ympäristössä ja uuden kaupungin puolella, mutta nyt kun hotelli oli toisella puolella vanhaa kaupunkia niin tuli löydettyä paljon uusia paikkoja ja nähtävää. Kävimme esimerkiksi Tallinnan Nukke Museossa, josta löytyi ihania ideoita käsitöihin.

Oli lapsien (ja ehkä amatöörien) tekemiä nukkeja..

Ja sitten oli nukkemestareiden tekemiä nukkeja..

Tällä kertaa ostin itselleni myös lankaa. Ostin vain yhden 190g vyyhdin ja ajattelin vähän testailla, että mitä siitä oikein saisi aikaiseksi. Väri oli mielestäni ihanan syksyisen kanervan värinen.

 

Niin ja sitten se paluu arkeen.. Tänään projektina olikin sitten marjojen poimintaa ja mehun keittoa. Keitin yhden Maijallisen (noin 6,5-7L) mehua puna- ja mustaviinimarjoista ja tässä tulos.