Onpahan taas vierähtänyt tovi viime kirjotuksesta. Olisihan sitä kirjotettavaa ja kuvattavaa ollut joka viikko. Olin viikon sijaisena ja siellä tehtiin käsityötunneilla 1.-2. -luokkalaisten kanssa reppuheput. Omasta mallista voin muistaessani ottaa kuvan ja laittaa tänne. 

Yliopistolla on myös ollut kiireitä. Käsityön puolella on meneillään vielä muutama iso kurssi, vaikka koulu on kevään osalta jo loppumaisillaan. Vaatetuksen kurssilla tein itselleni omasta peruskaavasta housut ja valmiskaavasta itse muutellen kevättakin. Housut olisivat jo valmiina ja takki viimeistelyä vaille valmis. Kuvia taidan laittaa tänne vasta kun ne ovat molemmat valmiina. Niiden palautus on viikon päästä maanantaina, joten kuvia ei tarvitse kauaa odottaa..

No jotta ei aika kävisi tylsäksi, ompelin eilen illalla itselleni myös laukun. Tällaiselle laukulle olisi ollut käyttöä viimeiset kaksi vuotta, kun on joutunut raahaamaan kaikenlaisia kankaita ja lankoja yliopistolle. Teki hyvää tehdä pieni välityö, jonka sai heti valmiiksi ja jota ei kukaan arvio. Ompelu ei nimittäin ole vahvin alani.

Laukku näyttää siis tältä...

Kangas on jotain markiisikangasta, jota sai Eurokankaasta hävyttömän halvalla. Edessä on siis pieni vetoketjutasku avaimille ja kännykälle. Sisällä on musta puuvillavuori ja tärkeä yksityiskohta on tietysti ankkurinappi!